VRAAG NU EEN OFFERTE!

    De Wellis Spas: Europese kwaliteit, Europees design!

    De modellen jacuzzi's/spa's en swimspas van Wellis spas zijn onderverdeeld in 5 reeksen van budget spa's tot de absolute topspa's en zelfs zwemspa's:

    LifeLine - MyLine  -  CityLine  -  PeakLine  - SwimLine 

    Welk model dat u ook zou kopen van onze Wellis massage baden, prijs / kwaliteit verhouding zijn deze echt top! In al deze spas worden uitsluitend top materialen verwerkt en gaan we de essentiele punten behouden.

    LifeLine

    De nieuwste generatie energiezuinige milieubewuste jacuzzi's is gearriveerd! 

    Wellis heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Ze hebben dan ook alles op alles gezet om super energie efficiënte jacuzzi's op de markt te brengen, gebouwd volgens duurzame en milieubewuste productie technologieên. 
    Daarnaast zijn deze jacuzzi's in een gloednieuw design gestoken en zijn ze werkelijk een streling voor het oog.

    Kom de verschillende modellen in onze toonzaal te Sint-Katelijne-Waver ontdekken!

    • Everest Deluxe - Premium (236 x 236 x 95cm)
    • Kilimanjaro deluxe - premium (236 x 236 x 95cm)
    • Makalu deluxe - premium (215 x 215 x 87 cm)
    • Atlas deluxe - premium (215 x 215 x 87cm)
    • Firenze deluxe - premium (213 x 160 x 76 cm)
    • Prague deluxe - premium (200 x 200 x 90 cm)

    MyLine

    Bij de MyLine spas serie gaan we de prijs zoveel mogelijk drukken, en een kwalitatief enorm mooi bad aanbieden op vlak van materialen en massage.
    NIEUW: De meer luxueuzere optie's laten we achterwege maar de optie "geluidsinstallatie met bluetooth" zit nu basic op onze MyLine jacuzzis als een gratis actie!

    CityLine

    De CityLine reeks is kwalitatief top qua verbruik, isolatie en ergonomische lig- en zitplaatsen. De modellen zijn relatief beperkt qua grootte maar de plaats wordt wel optimaal benut.

    PeakLine

    De Peak reeks heeft in feite geen voorstelling nodig. Dit zijn de toppers van Wellis spas, zowel qua grootte als qua opties en zowel de grootste als de kleinste details kennen deze spa's hun gelijke niet.

    SwimLine: Wellis zwemspa's

    De zwemspa's van Wellis zitten op hetzelfde niveau als hun spa's: aan de top!
    Waar ze zeker en vast in uitblinken is in de degelijkheid van hun materialen en opbouw van het sport zwembad. Daarnaast kan iedereen er op zijn of haar eigen niveau in zwemmen voor een lange periode door middel van de 3 jet-pompen die regelbaar zijn en met behulp van het sport-packet dat inbegrepen is.

    Ontdek deze prachtige baden nu bij ons in de showroom!